Behandelvoorbeelden
Ik heb een aantal voorbeelden van klachten en aandoeningen benoemd. Deze lijst is zeker niet compleet maar geeft u wel een indruk van wat er mogelijk is met bloedzuigers. 
De beschreven casussen zijn slechts voorbeelden, zo ook het aantal keren dat er mogelijk behandeld zal worden. Pas na de anamnese en tijdens het verloop van de behandeling wordt duidelijk hoeveel behandelingen nodig zijn.
 
Bloedzuigers reinigen en ontgiften. Ze stimuleren en activeren het immuunsysteem en voegen lichaamseigen stoffen toe en die activeren ons zelfgenezend vermogen. 
 
vb1-1.jpgvb2-2.jpgvb3-1.jpgnek.jpg
 
Hoe vaak wordt een bloedzuiger gebruikt?
Sinds bloedzuigers in Duitsland als geneesmiddel zijn toegelaten (2005) vallen zij onder de Europese geneesmiddelen wet waarin staat dat: 'medische producten in aanraking geweest me menselijk bloed mogen niet nogmaals voor mensen gebruikt worden'. Hier vallen bloedzuigers nu ook onder. Bloedzuigers worden dus maar een keer gebruikt. Na gebruik plaats ik ze in een koude koelkast, zo raken zij in hun natuurlijke winterslaap. Na een aantal dagen gaan ze in de diepvries waar ze overlijden en voer ik ze af. In de natuur sterven heel veel dieren tijdens de winterslaap en dit is een pijnloze dood. Biologen hebben uitgezocht dat dit een pijnloze dood is.