Ik laat het gastenboek wel staan ondanks dat er nu weinig meer in geschreven wordt. Inmiddels plaatsen mensen namelijk hun ervaringen op Social Media en is een gastenboek niet meer relevant.

Reactie plaatsen

Reacties

Ruud de Wit
4 jaar geleden

Voor de 2e keer bij Susanna geweest. Na eerst een succesvolle behandeling aan mijn schouder was dit maal een hardnekkige hielspoor de boosdoener. En na een aantal(5) behandelingen is het haar weer gelukt. Je bent een vakvrouw Susanna en ook nog eens heel aardig. Het was altijd aangenaam om je behandelruimte binnen te komen en vaak ook nog gezellig. Bedankt voor alles. Groetjes Ruud en Janny de Wit

Carla
5 jaar geleden

Het was voor mij een grote verrassing. Ik kwam voor aderproblemen in mijn been en na 1 behandeling was een chronisch darmprobleem opgelost! Na 5 behandelingen was mijn been ook enorm verbeterd. Ook pijnklachten onderrug zijn minder. De contacten, belangstelling en informatie van Susanna heb ik enorm op prijs gesteld. Zonodig ga ik zeker terug voor behandeling!

charon
5 jaar geleden

Al 15 jaar lang last van spataderen op mijn benen. Zwaar en vermoeid gevoel in mijn benen. Voor altijd met steun kousen door het leven, dat is wat ik dacht. Op mijn nog zo jonge leeftijd van 31 jaar. Totdat ik bij Susan terecht ben gekomen. Zij heeft er voor gezorgd met de bloedzuiger therapie dat ik geen steunkousen meer hoef te dragen. Zo blij, wat ontzettend fijn dat dit bestaat! Daarnaast, heeft ze ontzettend veel kennis over de geneeskunde. Heel erg bedankt Susanna.

Jan Timmer
5 jaar geleden

Ik ben op een prettige manier benaderd door de bloedzuigers.

MvG,

J.Timmer

Bas Velt
5 jaar geleden

Hallo Susanna en andere lezers.

Ik wil via deze weg mijn ervaring met de bloedzuigertherapie delen.
Eerlijk is eerlijk...ik was behoorlijk sceptisch over de behandeling toen ik onverwacht met een frozen shoulder kwam te zitten en mijn echtgenote opperde om de bloedzuiger therapie te proberen.
Ik kon op dat moment zo goed als niks met de rechterarm en had constant pijn.
Toch hield ik het nog af maar na wat aandringen van mijn partner heb ik toch maar de stap genomen en een afspraak gemaakt omdat de verwachting ook was dat de genezing 1 tot 3 jaar zou kunnen duren.
Daar zat ik dus niet op te wachten!
En je zult het niet geloven maar na de eerste behandeling was ik in ieder geval van de pijn verlost! Daarna heb ik in combinatie met de fysio nog ongeveer 12 behandelingen gehad en was ik na 8 maanden weer volledig beweeglijk met mijn arm en kon ik weer gewoon op de goeie zij liggen en doorslapen.
Uiteindelijk dus een aanrader voor iedereen die vergelijkbare klachten heeft om het in ieder geval een kans te geven.
Susanna bedankt voor je goeie zorgen en ik wens je heel veel succes met de behandelingen.

Lucille
5 jaar geleden

Ik ben ook bij SuSanna geweest voor de bloedzuigers. Ik had heel erg oorsuizen al een paar jaar, werd er gek van!! En ook reuma in mijn pols. Helemaal dik en pijn.
Mijn pols ging snel goed al na 4 keer eigenlijk geen pijn meer. Mijn oor met hele hoge en hele harde piep heeft wel langer geduurd. In totaal 10 keer. Het is niet weg maar het is nu nog maar heel zachtjes en soms merk ik het niet eens meer. Hier ben ik heel blij mee. Mijn knie deed ook vaak pijn en die heeft ze ook gelijk gedaan en die knie voelt nu weer goed. Dus de bloedzuigers hebben bij mij heel goed hun werk gedaan!

Paul van der Laan
5 jaar geleden

Anderhalf jaar lang had ik last van een pijnlijk plekje aan mijn elleboog. Bleek een tennisarm te zijn volgens de fysio hoewel de arts dit betwijfelde. Behandelingen werkten niet en volgens mijn broer (fysio in Zwitserland) duurde een tennisarm maar hooguit 1 jaar . Na fysio en oefentherapie besloten om maar iets alternatief te doen . Laat ik iets geks doen en een paar bloedzuigers erop los laten. Ik had er weinig vertrouwen in maar ja .... een mens in nood doet rare dingen. Had ik dat dus maar veel eerder gedaan. Na 7 behandelingen was het WEG !!!
Er is niets engs aan , je voelt even de kleine tandjes en dan kan je rustig met Susanna kletsen en een lekker thee-tje nuttigen. Ik ben blij en weer pijnvrij :-)

Saskia Kalverla
5 jaar geleden

Mijn man had al langere tijd enorm last van zijn schouders. Na een lang traject van allerlei behandelingen zijn wij bij Susanna terecht gekomen. Hij kon beide armen niet meer pijnloos optillen. Na de eerste behandeling door Susanna d.m
.v. hirudotherapie (bloedzuigertherapie) had hij direct minder pijn. Na 5 behandelingen was hij verlost van de pijn. Zelf heb ik na 2 behandelingen met deze therapie geen last meer van mijn overgangsklachten. Susanna stelt je op je gemak, is kundig en geeft goede adviezen. Mijn broer had last van oorsuizen (tinnitus), dankzij de hirudotherapie is het oorsuizen enorm afgenomen en heeft hij nagenoeg geen last meer. Wij zijn zeer tevreden met deze vorm van therapie en Susanna als behandelaar.

Sylvia
5 jaar geleden

Na half jaar zenuwpijn en stress bij jou, Susanna, gekomen. Wist me geen raad meer. Na paar behandelingen met bloedzuigers ben ik bijna van de zware medicijnen af en voel me 200% beter! Ik slaap weer, geen spierpijnen meer en ben weer fit! Dank je wel!!!!

Emiel
5 jaar geleden

Ik heb zo'n 10 jaar last van een hinderlijke piep in mijn oren (Tinitus). Mijn zus en zwager waren voor andere klachten in behandeling bij Susanna en zo kreeg ik te horen dat er wel degelijk iets te doen is tegen de piep in mijn oren. Tijdens het intake gesprek gaf Susanna aan dat wanneer je al 10 jaar deze klachten hebt het geen garantie is dat de bloedzuiger therapie helpt, maar dat er wel degelijk kans was dat het minder zou worden. Voor mij genoeg reden om die kans te grijpen. Nu na 8 behandelingen is de piep niet weg maar zoveel minder dat ik hem een groot deel van de dag niet meer registreer. Voor mij een hele verbetering! Ik raad daarom iedereen aan met deze klacht ook deze therapie te volgen.

SCHRIJF EEN STUKJE IN MIJN GASTENBOEK
Hoe een behandeling met bloedzuigers is bevallen en wat het resultaat is kunt u het beste lezen en horen van mensen die behandeld zijn. Hieronder kunt u diverse reacties lezen. Uiteraard vind ik het erg leuk als u een reactie achterlaat.

19 sep 2014 23:37:00

Rene 

Ik mankeerde van alles. Altijd rugpijn, hele dag oorsuizen, vaak hoofdpijn, hele pijnlijke schouder waar al 2 keer een spuit ingezet was. Kon hem bijna niet bewegen en altijd pijn. Stijve en opgezette vingers. Slikte veel pijnstillers en pillen voor een hoge bloeddruk en was heel moe. Ik was niet echt gezellig en vrolijk meer en dat was ik altijd wel. Ben pas 45 en wilde zo niet verder. Voelde me een oude man. SuSanna heeft me met de Dorn therapie behandeld en bloedzuigers gezet. Ik kreeg ook homeopatische snuifflesjes van haar.  Mijn benen waren niet even lang en ik stond scheef. Dat zet ze op een heel aparte manier recht en je krijgt een hele simpele oefening voor je benen. Ze zei over de schouder dat dat niet zo snel zou gaan vanwege de spuiten maar dat het wel voor 70-90% zou lukken. Ze zei dat omdat het zoveel was wat ik had er zeker 8 tot 12 behandelingen nodig zouden zijn. Na de eerste behandeling met bloedzuigers merkte ik weinig verschil dus dacht al dat het niet zou helpen. Na de 2de behandeling kreeg ik meer energie. Daarna ging het steeds beter. Mijn rug voelt goed, pijnvrij en mijn vingers ook. Het oorsuizen is meer dan de helft minder geworden en niet meer zo'n hoge scherpe toon maar dat ging niet vlot. Pas na de 6de behandeling veranderde het. Mijn schouder is heel veel beter. Kan bijna alles weer. Het beetje last dat ik soms nog heb vind ik niet erg.  Ik kreeg weer andere druppels van SuSanna voor mijn bloeddruk en slik geen medicijnen meer. Ik heb 10 behandelingen gehad en ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb want ik voel me 100% beter. Al zou ik elk jaar voor 1 of 2 behandelingen terug moeten, ik ga.

 

17 sep 2014 08:23:30

Sandra 

Ik ben 41 jaar en heb fibromyalgie. 4 jaar geleden in het ziekenhuis geweest optie pijnstillers. Ja daar sta je dan Probeerde zo min mogelijk te slikken maar ja wat moest ik anders ... Vrienden van mij vertelde over Susanna en haar bloedzuigers nou als ik ergens niet van hou is het beestjes. Maar goed toen ik aan het idee gewent was toch maar een afspraak gemaakt. Was best bang dat Susanna zo een gezondheids goeroe was en ik te horen zou krijgen dat ik niks meer mocht qua eten drinken dat alles biologische moest. Nou wat heb ik me vergist een super lieve vrouw die vind dat je van het leven moet genieten en dat je soms een borreltje mag drinken of een patatje mag eten maar legt uit alles met maten . Nou ze is aan de slag gegaan met de bloedzuigers en na 8 keer te zijn geweest voel ik me super. Niet meer moe geen spierpijn alles kan ik lekker bewegen. Zo fijn is dit . En me slijmbeurs aan mijn schouder doet geen pijn meer het is nog wel wat stijf maar met oefeningen gaat dat goed komen . Ik ben Susanna en haar bloedzuigers erg dankbaar ik ben weer een gelukkig mens zonder pijn .

 

23 aug 2014 18:26:19

Guido 

Ik ben behandeld voor een flink versleten heup. Ik zou een nieuwe heup krijgen en ik had ook Dupuytren aan 2 vingers. Ik kon mijn vingers niet meer strekken. In slechts 7 behandelingen was ik weer pijnvrij en kan weer zonder pijn lopen.  Mijn vingers kan ik strekken en de hand is weer zacht. Na elke behandeling verbeterde het.  Mijn moeder had al jaren last van open benen. Heel pijnlijk en alle zalfjes die ze gehad heeft hielpen niet. Omdat het bij mij zo snel geholpen heeft durfde mijn moeder ook. Na elke behandeling zag je de nieuwe huid groeien. Ongelooflijk! Na 4 behandelingen was 1 been dicht en na nog twee behandelingen ook het andere. Na jaren tobben was het in nog geen 3 maanden dicht en dat is het nog steeds.  Wij zijn beiden heel blij dat we SuSanna gevonden hebben! Ze is niet alleen heel deskundig maar het is ook gezellig bij haar en ze heeft lekkere thee !

 

22 aug 2014 14:59:41

jacqueline van gog 

naar aanleiding van klachten aan mijn benen ivm spataderen! onstekingen en pijnlijke plekken,heb ik een vijftal behandelingen ondergaan met de bloedzuigers! wat ik een hele bijzondere ervaring heb gevonden! maar met de goede uitleg en begleiding,was het geen probleem. mijn klachten van de benen zijn zo goed als weg! plus de vochtophoping in mijn enkel is veel minder geworden. ben zeer blij met het resultaat,en voel mij een heel stuk beter! SUZANNE HEEL ERG BEDANKT!

 

12 aug 2014 13:57:43

Ernst en Joke 

Mijn man is behandeld voor een slijmbeursontsteking in zijn schouder waar hij al een jaar mee liep. Fysio, dry needling, osteopaat geweest maar niets hielp. Hij heeft gelukkig nooit een spuit laten zetten. Na de eerste behandeling veel minder pijn en na nog 2 behandelingen was het over......... Konden het bijna niet geloven. Ikzelf ben behandeld voor een versleten knie, een chronische hernia en had erg last van opvliegers en een trage schildklier. Ik had 6 behandelingen nodig. We vertelden dat onze hond last had van artrose in zijn achterpoten en nek en SuSanna zei, neem hem maar een keer mee. Ze heeft hem 2 keer behandeld en hij rent weer als een jonge hond.

 

22 mei 2014 15:19:08

Marja Imming 

Al een hele poos had ik last van artrose in de schouder. Had al 2 keer een "spuit" er in gehad tegen de pijn. Inmiddels kon ik mijn werk als taxi chauffeur niet meer doen en was bijrijder bij een collega geworden. Er bleef nog maar 1 ding over en dat was opereren. Dat was ik aan het uitstellen (gelukkig) want ik had er geen goed gevoel bij. Op een dag kwam mijn man met een folder thuis over bloedzuigers:" dat had ook bij een collega geholpen met een tenniselleboog". Het leek mij wel raar, maar ja wie weet. Nu na 3 behandelingen ben ik pijn vrij en kan mijn schouder weer normaal bewegen zoals het hoort!! Ook was tussen neus en lippen even mijn onderrug" open "gezet, waardoor het hielspoor niet eens meer verder behandeld hoefde te worden en de pijn in de knie aan het zelfde been was daar door ook meteen weg! Geweldige resultaten in een korte periode!!! Dank je wel Susanna voor je geweldige werk!!

 

10 mei 2014 16:11:06

Jan 

Vorig jaar december met ernstige clusterhoodpijn klachten naar Suzanne's praktijk geweest voor bloedzuigertherapie. Ik kon op zaterdagmorgen terecht omdat het zo dringend was. Na 2 behandelingen werden de klachten minder en na 5 behandelingen zijn de klachten sterk verminderd en is er mee te leven. helemaal over is het niet maar de bloedzuigertherapie heeft zeker een positief effect gehad. Daarnaast heeft Suzanne mij ook behandeld met Dorntherapie voor een beenlengte verschil. Ik loop nu ook weer recht! Suzanne heel erg bedankt!

 

14 apr 2014 13:07:57

Annette 

Ik ben behandeld voor een slijmbeursontsteking in mijn schouder, komt mede omdat ik fibromyalgie heb en menstruatie klachten. Na 5 behandelingen is mijn energie een stuk beter en doen mijn spieren niet meer zo'n pijn. Een verademing mag ik wel zeggen! Mijn schouder doet geen pijn meer. Mijn menstruatie is minder heftig en ik heb geen last meer van PMS. Ik heb ook goede voedingsadviezen gekregen en drink nu elke dag gemberthee! SuSanna bedankt!

 

11 apr 2014 12:43:11

Hannie 

Aan de linker en rechter knie geopereerd aan de meniscus en het resultaat was stijfheid en pijn. Bij elke stap voelde ik mijn knieën. Na een paar behandelingen is de pijn weg. Ik loop weer lekker. Helemaal geweldig, ik ben er heel erg blij mee. Hannie

 

4 apr 2014 19:35:09

Hans 

Een versleten knie en een frozen shoulder. Al een hele tijd klachten en voelde me behoorlijk gehandicapt. Veel pijn en pijnstillers.  Operatie vond ik (nog) geen optie. Ik ben bij SuSanna terecht gekomen. De 1ste keer bloedzuigers op mijn onderrug en bovenrug gezet om de lymfe te openen. Van deze behandeling heb ik weinig gemerkt wbt de pijn maar ik bloedde wel flink na! Na de 2de behandeling merkte ik duidelijk verschil in mijn schouder en na de 3de behandeling was die weer goed. Daarna heeft ze ook mijn knie gedaan. In totaal heb ik 5 behandelingen gehad. Ze heeft ook mijn bekken en rug recht gezet met de Dorn therapie. Is ook heel apart deze therapie, heel wat anders dan fysiotherapie. Ik loop nu weer goed en zonder pijn en ook mijn schouder is weer goed.  Ik ben heel blij dat ik zo snel van mijn klachten af was!

 

4 apr 2014 14:04:13

jeroen maresch 

Ik liep al bijna een jaar met een tennisarm. Het werd van kwaad naar erger. Fysio gehad een arts die direct al wilde spuiten. Kon geen hand meer geven, dan zakte ik door de grond van de pijn. Sporten ging ook steeds moeizamer. Zeker tennissen, kon niet langer als 10 min een racket vasthouden. Slapen was pijnlijk. Veel wakker omdat mijn arm pijn deed.  Tot op een avond ik naar de tv zat te kijken. Daar was een programma over bloedzuigers en hun werking. Ben op internet gaan zoeken waar ik uiteindelijk op de site van Susanna Oldersma terecht kwam. Heb direct een afspraak gemaakt en na de 1ste behandeling eigenlijk direct resultaat. Sliep snachts heerlijk geen pijn meer. Na 1 week kon ik weer tennissen. Ben nog 1 maal voor een behandeling geweest en het voelt weer perfect. Heb weer kracht in mijn hand . Ik kan het een ieder aanraden. En die bloedzuigers vallen reuze mee. Het is meer het idee. En het is nog grappig om te zien.

 

27 mrt 2014 20:02:57

dineke 

De behandeling van mijn knieklachten was geweldig dat je de volgende dag weer fluitend de trap op en af kan lopen. wel even wennen aan de beestjes maar als je ze goed bekijkt zijn ze ook mooi en verrichten wonderen. Deze behandeling kan ik aanraden.

 

11 mrt 2014 13:47:15

Wouter de Vries 

Ik ben niet zo handig met de computer maar toch wil ik graag melden dat ik bloedzuigers fantastisch vind! Al jaren liep ik met veel pijn in mijn heupen en knieën te tobben. Lopen was niet leuk meer en traplopen een ramp. Artrose, niets aan te doen zeiden ze in het ziekenhuis. Neem maar pijnstillers en als het nog erger wordt een operatie. Maar die pijnstillers hielpen nauwelijks en een operatie zie ik niet zo zitten.  Ik ben door SuSanna 7 keer behandeld elke 2-3 weken. Nu gaat het heel goed. Ik loop weer goed, heb geen pijn meer en dat al 5 maanden! Als het toch weer terugkomt weet ik SuSanna te vinden!

 

24 feb 2014 11:58:46

Marian 

Ik ben behandeld voor tinnitus waar ik al een jaar of 8 last van heb. Ik ben 6 keer behandeld met de bloedzuigers. Het heeft bij mij redelijk tot goed geholpen. De zoemtoon en het fluiten is niet weg maar wel een heel stuk minder en ook niet meer constant. Hier ben ik al heel tevreden mee.  Ik had ook last van heel pijnlijke vingers, artrose en dat is door de behandeling zo goed als weg!

 

8 feb 2014 21:08:19

 

Ruben de Bakker 

Ik ben drie jaar geleden geopereerd aan carpaaltunnel syndroom. Heeft weinig geholpen. Had nog steeds pijn en het litteken trok en was erg lelijk. Inmiddels ook een Frozen shoulder gekregen. Kon mijn arm bijna niet meer bewegen. Fysio hielp niet. Ik ben door SuSanna 5 keer behandeld. Het litteken is nu zacht en ik heb geen pijn meer. De schouder was na 3 keer behandelen al de helft minder pijnlijk. Nu na 5 keer pijnvrij. Mijn vrouw is behandeld voor haar te langzaam werkende schildkier en hartkloppingen. Ook had ze een nare zoemtoon in haar oor. Zij heeft 8 behandelingen gehad en het is nu goed. Ze slikt ook geen medicijnen meer. SuSanna legt duidelijk uit wat ze gaat doen en waarom ze dat doet.

 

14 jan 2014 13:41:36

Roel en Sandra 

Wij zijn beiden door SuSanna behandeld. Roel mijn man had last van zijn meniscus in zijn knie (voetballen) een chronische hernia en een slijmbeursontsteking in zijn schouder. Hij is vijf keer behandeld en eigenlijk zijn al zijn klachten weg. Soms wat last van zijn knie bij een rare beweging.  Naast de bloedzuigers heeft SuSanna ook met Dorn therapie zijn bekken en rug weer rechtgezet. Makkelijk dat dat tegelijk kon! Ik ben behandeld voor heftige menstruatieproblemen. We hebben een kinderwens en omdat ik endometriose had was dit moeilijk. Na vier behandelingen in 7 weken was mijn menstruatie niet meer pijnlijk en zo hevig. Een verademing na jaren van pijn!

 

9 jan 2014 16:14:08

 

Jolanda

Ik ben een maand of 2 geleden voor een slijmbeursontsteking in mijn heup en knie behandeld die ik al een tijd had. In mijn heup heb ik er een keer een prik in gehad maar dat hielp niet. Het leek zelfs erger te worden. SuSanna heeft mij 3 keer behandeld. Elke week een keer. Na de eerste keer ging het al beter. Na drie keer was en is het nog steeds over. Een verademing geen pijn meer!

 

19 dec 2013 00:20:57

Maarten54 

Vroeger, als kind, pakte ik elk insect dat ik vond op. Elke hond, kat en egel moest ik thuis even laten zien. “Dat moet je niet doen jongen”, zei mijn moeder dan, “een hondje kan bijten als hij het niet leuk vind opgepakt te worden en katten krabbelen”.  Ik trok mij er weinig van aan, ik liep gewoon door het weiland tussen koe en paard, zelfs er gewoon onderdoor als t ‘moest’ Tot op een dag…, het was in de keuken weet ik nog. “kijk mamma, een rusp”. Het was er een die zich gelijk een bloedzuiger voortbewoog, telkens weer vormde hij een mooi boogje om dan zijn voorkant een eind verder neer te zetten. Het diertje beet; “AU”, riep ik, meer van schrik dan van pijn, “ik bloei”.  U begrijpt al dat mijn moe eerst even fijntjes moest vertellen dat ze gewaarschuwd had. Ze zei niet “en nu niet huilen!” want ik huilde niet, huilen is toegeven en dat verdomde ik, toen al. De les was wel geleerd; vermijd als het kan mens en dier die/dat bijten kan.  In mijn leven ben ik toch vaak gebeten en geprikt, mug, wesp en daas zijn de meest voorkomende prikkers en laat ik die lieve hond van die valse buurman niet vergeten, die beet. De hond had in zijn nog maar korte leven geleerd dat mensen vals zijn, die moest je van je af bijten wist hij. Door de jaren heen ben ik veel te grazen genomen door een piepklein diertje: de Teek. Mijn moeder moest en zou mij als ik weer uit de wei of boerderij kwam altijd even van top tot teen nazien of ik er ergens een aan mijn lijf had hangen. Dat gebeurde regelmatig, ik schat dat ik er, per jaar, wel een stuk of 10 had. Rode vlekken en / of cirkels na een tekenbeet…nooit van gehoord, dus daar werd niet opgelet. Helaas. Ik ga niet vertellen over doctoren, ziekenhuizen en wat meer, het was gewoon tobben met een niet aflatende, steeds erger wordende vermoeidheid, spier en gewrichtspijnen . Als laatste kwam er ook nog een hartritmestoornis bij. Een versleten ( ? ) heup is vervangen, een tweede zou ook moeten. Een tweede bijna dood ervaring is voorkomen door een pace-maker te plaatsen en de ritmestoornis heeft men trachten op te lossen middels zevenentwintig cardioversies en drie hartoperaties. Helaas. Via het internet heb ik iemand leren kennen, ene Suzanna Oldersma (dat schrijf ik verkeerd, de z moet een S zijn, excuses) die mij vertelde dat al mijn klachten best eens het gevolg konden zijn van een of meer tekenbeten: De ziekte van Lyme. Natuurlijk!, dacht ik, bij alle specialisten, ziekenhuizen enz. waar ik geweest ben kunnen ze mij met hun kennis en apparatuur niet helpen, maar zij wel…? De wijsneus Nu ben ik vrij eigenwijs, als iemand iets beweert verwerp ik dat niet, maar neem ik dat, minstens, als serieuze kennisgeving aan en als het logisch en aannemelijk klinkt ben ik de eerste die het zal luisteren. Zo ook nu, bij SuSanna. Een minuscuul pilletje in water en alcohol. “neem dit in en vertel mij na twee weken wat je merkt”.  Geheel volgens mijn verwachting moest ik constateren dat ik niets bijzonders merkte. Een tweede pilletje, iets sterker van potentie, moest ik innemen, ook twee weken. Nu, ik moet bekennen dat er iets gebeurde in mijn lijf. heeft ze dan toch gelijk gekregen?  Het gaat niet snel met deze pilletjes, het werkt niet als een aspirine: slik en weg is je hoofdpijn. Het gaat trager, maar het gaat, het werkt. Ik mag ook niet verwachten dat iets wat ik al naar ik schat meer dan 40 jaar heb, zomaar over kan gaan.  Nu, na een aantal maanden, moet ik toch bekennen dat ik pijntjes mis! Nou ja, ‘missen’, ze zijn weg of bijna weg en ik voel mij sterker en zit lekkerder in mijn vel.  Deze dame, Mevr. Oldersma, heeft er lol in mensen op een natuurlijke manier te genezen, een ‘geneesdame’ zo gezegd. Dit in tegenstelling tot artsen en doctoren; die kijken slechts naar symptomen en geven daarna een pil tegen die symptomen. Dat zijn dus geen, ook al noemen ze zich wel zo, ‘geneesheren of -vrouwen’.  Ze gaat ver met haar lol. Laatst volgde ze een cursus met de Hirudo medicinalis, of wel: Bloedzuigers. Nu heb ik veel last van mijn heup, versleten volgens het ziekenhuis. Wat een tref, ook hiervoor heeft SuSanna een oplossing: Zuigertjes. Bloedzuigertjes; deze dieren zouden mij van de pijn kunnen verlossen.  Enthousiast werd mij uit de doeken gedaan wat deze dieren voor mij en mijn pijn konden doen en ik besloot, geheel tegen het advies van mijn lieve, zorgzame moeder in, om deze bijtgrage boogkruipers op mijn arme getergde lijf te laten zuigen. Bloederige details of andere gruwelijkheden zal ik u besparen want die zijn er niet echt, maar ik kan u vertellen dat de zuigertjes hele rustige dieren zijn. Fanatiek, dat dan wel: ze bijten zich letterlijk in hun taak vast. Het duurde even voor ik kon bemerken dat het geruisloze gesmikkel ook daadwerkelijk resultaat had voor mijn persoon. Het grote merken kwam eigenlijk pas na een paar maanden, op mijn autoreis naar Spanje, en terug. Daar waar ik na een tweehonderd kilometer al niet meer wist hoe te gaan zitten kon ik nu de ongeveer 5500 kilometer lange rit zonder werkelijke pijn uitzitten.  Nu pas durf ik met een goed gevoel een reactie te plaatsen op deze site nu ik met zekerheid weet dat SuSanna Oldersma geen gezellige kletspraat zat te verkopen. Verkopen, want betalen moet deze vrek al is dat dan wel wat minder, maar toch: Dank je wel zuigers en SuSanna .

 

18 dec 2013 20:16:14

Ilse Zuuring 

Slijtage in rug en knie, een diagnose waar ik niet blij van werd. Met name pijn en stijfheid in de gewrichten maakte mij steeds minder mobiel. Ik voelde me 86 i.p.v. 46, totdat ik de behandelingen met bloedzuigers bij Susanna heb gehad. Na 1 behandeling is mijn rugpijn verdwenen en niet te vergeten de stijfheid iedere ochtend. Na 2 behandelingen werd mijn knie ook soepeler en kan ik weer pijnloos traplopen. Van Susanna krijg je professionele begeleiding en behandeling waardoor je je echt beter gaat voelen! Ik zal zeker terug komen!

 

12 dec 2013 22:54:14

Jasper de Zeeuw 

SuSanna heeft mij gevraagd of ik wil vertellen hoe het met mij is na de behandeling van mijn heup en migraine. Ik ben bijna een jaar geleden 5 keer voor behandeling geweest. Versleten heup en al 20 jaar heftige migraine. 4-5 keer per maand een aanval. Na de eerste twee behandelingen merkte ik niet veel. Wel sliep ik beter en volgens mijn vrouw liep ik beter en ze vond mij energieker. Na de derde behandeling had ik opeens minder pijn bij het lopen en bukken en het viel me op dat ik al twee weken geen migraine had gehad. Na 5 behandelingen had ik geen last meer van mijn heup. Het gaat gewoon goed.  De migraine is over. Ik heb soms nog wel eens hoofdpijn als ik veel gewerkt heb maar dat wordt geen migraine meer. Ik heb een homeopatisch middel van SuSanna gekregen dat dan goed werkt. De behandelingen vallen erg mee. Alleen in het begin voelt het wat branderig. Ik ben zeer tevreden. 

 

Helaas is bij het omzetten van mijn website naar een nieuw systeem mijn gastenboek van voor december 2013 verdwenen.