• Acné
  • Onzuivere huid,
  • Littekens
  • Een soort  face lift

Bovenstaande aandoeningen kunnen erg goed met bloedzuigers behandeld worden. Bloedzuigers spuiten stoffen in die ons collageen versterken en weer elastisch en soepel maakt.

Collageen is een eiwit dat zorgt dat onze gezichtshuid er strakker, elastisch en soepel uitziet en hierdoor heb je een jeugdiger uitstraling. 

Bloedzuigers herstellen zowel inwendig als uitwendig littekens. Dit komt ook door hun collageen versterkende stofjes. Door hun reinigende effect kunnen zij ook goed acné  of een onzuivere huid behandelen.

Een face lift met bloedzuigers is uiteraard niet een face lift zoals bij een operatie wordt gedaan. Je krijgt ook niet een heel strak Botox effect. Ze versterken het collageen en je uitstraling wordt wat zachter en daardoor lijk je frisser, jonger.

 

CAM08588-1.jpg  CAM05974-1.jpg

Acné behandeling. In totaal 5 keer behandeld.

De behandelingen
De bloedzuigers worden meestal bij de onderkaak, de oren en langs de haargrens gezet. Meestal gebruik ik zes tot acht (kleine) bloedzuigers. Er zijn meestal drie tot vijf behandelingen nodig voor een zichtbaar resultaat.  

facelift.jpg

De wondjes van de bloedzuiger genezen in het gezicht heel snel. Meestal zie je er na een dag of vijf tot zes al niets meer van.
Het nabloeden kan vrij heftig zijn. 

 

 

 

Dit is een behandeling voor migraine en een onzuivere huid. 

 

 CAM06090.jpg  Behandeling van pijnlijke littekens.