Home » Tarieven, contact, route

De prijs van de behandelingen en contact

SuSanna Oldersma

Praktijkadres:
Zuidpoolsingel 172H
2408 BR 
Alphen aan den Rijn

Tel: (06) 188 28 946 | Mail: s.o@ziggo.nl 

De praktijk ligt op drie minuten loopafstand van het station. 
Parkeren is op loopafstand en gratis. Wel parkeren met een parkeerschijf! (zie routebeschrijving volgende pagina).

Telefonisch bereikbaar voor vragen en het maken van afspraken:
Maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 9.00 uur.

Maandag t/m donderdag tussen 18.00 en 19.00 uur.

Ook kunt u het contactformulier onderaan de pagina gebruiken. 

Vergoedingen

Bloedzuigertherapie is een natuurgeneeskundige behandeling. Als u aanvullend verzekerd bent wordt vaak een gedeelte van de behandeling vergoed. Ik ben aangesloten bij de  LVNG  Beroepsvereniging voor Natuurgeneeskunde.

De tijd van een vergeten of niet nagekomen consult wordt in rekening gebracht. Een consult dat minimaal 24 uur van tevoren tijdens het telefonisch spreekuur wordt afgezegd wordt niet in rekening gebracht.

Hoe ik omga met uw privacy (AVG) en wat een behandelovereenkomst inhoud kunt u lezen onder de menuknoppen: Privacy beleid, cookies en behandelovereenkomst.

 
Wat kost een behandeling ma/don
Behandeling 1 persoon €110,-
Dit is inclusief 4 bloedzuigers en indien nodig de verkorte Dorn therapie en of Homeopathie. (exclusief kosten van middelen)
Twee of meer personen gelijktijdig. Per persoon  €90,-
Dit is inclusief vier bloedzuigers per persoon.
Maar zonder Dorn therapie en of Homeopathie.

Extra Bloedzuigers per stuk.

 

€10,-

Per behandeling gebruik ik 4 tot 10-12 bloedzuigers afhankelijk van de klacht. Uitzondering is de behandeling van een tand of kies.

 

 

Behandeling tand of kies met 1 bloedzuiger

 

€85

Homeopatische middelen per stuk €2,50- 

Behandeling honden/katten

 

 €75,-

Behandeling Paarden

 

 €100,-

Paarden zijn exclusief reiskosten en binnen een straal van 10 km rond Alphen aan den Rijn. Bij een behandeling die langer dan 90 minuten duurt wordt een extra consult gerekend.

 

 

Betaling bij voorkeur contant (Zo gepast mogelijk). Pinnen is niet mogelijk. 
U kunt contant betalen of met uw mobiel overmaken. Mocht u later over willen maken dan dient de rekening binnen 20 dagen voldaan te worden. Mocht u zonder overleg hierover in gebreke blijven dan ben ik genoodzaakt de vordering uit handen te geven aan de deurwaarder. U bent dan tevens wettelijke rente en buitengerechtelijke incassokosten verschuldigd. Deze bedragen zijn minimaal € 40,00 exclusief BTW. De LVNG is aangesloten bij Incass, het incassosysteem van de Koninklijke Vereniging van Gerechtsdeurwaarders.

Ook ben ik aangesloten bij de RRBCZ: nummer 170327R 

KvK nummer: 55105696

 

Contactformulier

De NVKH en de LVNG participeren in een speciale klachtencommissie voor alternatieve behandelwijzen: de stichting RBCZ. Dit is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op HBO-niveau) certificeert en registreert.

Ben je ontevreden over de manier waarop je behandeld of bejegend bent, dan kun je een klacht indienen via dit klachtenformulier. Het primaire doel van de klachtenregeling is te bemiddelen in het geschil tussen patiënt en behandelaar. Er kunnen door de commissie geen sancties worden opgelegd. Indien deze bemiddeling niet slaagt, wordt de klacht voorgelegd aan het Tuchtcollege. Het doel van de tuchtprocedure is te komen tot een beoordeling van het handelen van de homeopaat. Het Tuchtcollege, dat onder leiding staat van een onafhankelijke jurist, heeft wel de mogelijkheid om sancties op te leggen.

Klassiek homeopaten staan meestal niet ingeschreven in het BIG-register. Klagen bij een van de Regionale Tuchtcolleges voor de Gezondheidszorg behoort daarom niet tot de mogelijkheden.

https://www.nvkh.nl/media/org/c94969f7e1b942925d66b20e1212ac96.pdf

https://www.tcz.nu/u-heeft-een-klacht.html

 

Ziektekostenverzekerings check!
Ruim 2 miljoen mensen bezoeken jaarlijks een homeopaat, acupuncturist, natuurgeneeskundige of andere complementaire behandelaar en hebben daar veel baat bij. Dat deze consulten veel langer duren dan de bezoekjes van ±10 minuten aan een reguliere arts is logisch, hierdoor zijn deze consulten dan ook duurder. Toch vergoeden veel verzekeringsmaatschappijen complementaire geneeswijzen alsof het om een regulier artsenbezoek gaat en moet u nog steeds zelf bijbetalen. En dat terwijl u ook al extra betaalt voor de aanvullende verzekering!

Dus check nu uw polis en kies een andere verzekering indien nodig. Stel je eens voor welke invloed 2 miljoen mensen hebben op de voorwaarden van verzekeringsmaatschappijen als zij dit jaar van ziektekostenverzekering wisselen omdat ze een betere vergoeding willen.